TEAM

Findyour werkt met een klein team bestaande uit Arnold en Wout Jan , maar heeft een groot netwerk van experts met specialistische kennis tot haar beschikking. Samen staan we de managementteams, waar nodig en gewenst, bij met raad en daad. Hierbij blijft de dagelijkse verantwoordelijkheid voor de business altijd bij de managementteams liggen. 

Wout Jan Wessels Boer

Wout Jan Wessels Boer studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde met als afstudeerspecialisme Small Business & Entrepreneurship. 

Na zijn studie heeft hij een internship gelopen bij Procter & Gamble en is daarna gestart als commercieel trainee. Na twee jaar Procter & Gamble begon het voor Wout Jan te kriebelen en kwam de drang om echt te gaan ondernemen. Hij kwam in contact met de oprichter van Tristar. Deze had net de meerderheid van zijn aandelen verkocht aan private equity. Tristar werd onder leiding van Wout Jan uitgebouwd tot een internationaal opererende onderneming. Halverwege 2014 heeft Wout Jan het stokje  bij Tristar overgedragen aan een opvolger. 

Na een korte periode, waarin hij heeft gewerkt in het familiebedrijf, heeft hij eind 2014 samen met Arnold de verantwoordelijkheid gekregen voor Smartwares. Smartwares was een internationale handelsorganisatie met diverse bedrijfstakken. Destijds verkeerde deze groep in zwaar weer. Na een zware turnaround stond de onderneming er weer goed voor. Echter Wout Jan begon de dynamiek en charme van een kleinere handelsonderneming te missen. In goed overleg met de overige aandeelhouders is er gezocht naar een goede opvolger. 

Na Smartwares heeft hij samen met Arnold besloten om een investeringsmaatschappij op te zetten met een focus op handelsondernemingen. Vanwege de passie en betrokkenheid zal er actief ondersteund worden bij de participaties en waar nodig meegewerkt worden

.

Arnold Bergsma

Arnold Bergsma studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen Bedrijfskunde met als afstudeerrichting International Business. 

Na zijn studie is hij gestart bij TNT Post in de rol van commercieel trainee. In een periode van enkele maanden heeft hij het bedrijf goed leren kennen om vervolgens te starten als productmanager International Parcels binnen de internationale divisie. Hij heeft diverse rollen vervult bij TNT Post. Zijn laatste rol was  de aansturing van het Internationale Sales team van de grootste internationale accounts van TNT post. 

Arnold wilde graag een overstap maken van een corporate omgeving naar een kleine onderneming en kende Wout Jan uit zijn studietijd. In 2007 heeft Arnold de overstap gemaakt naar Tristar en is met een commerciële achtergrond zich gaan focussen op de “achterkant van de onderneming”. Zijn interessegebieden zijn Finance, Logistiek, IT, Operations, Quality en After sales. Tijdens de beginfase van Tristar heeft de focus met name gelegen in het verder professionaliseren van de interne organisatie. Bij de diverse overnames lag de focus op het integreren van de (IT-)systemen in combinatie met de consolidatie van de achterkant waaronder integratie en sluiting van diverse warehouses en optimalisatie van (internationale) logistieke concepten.  Arnold heeft een enorme kostenfocus wat tevens goed te pas kwam bij het realiseren van een zware turnaround. Hij heeft een sterke interesse in ondernemingsprocessen en denkt graag mee om verdere optimalisaties te bewerkstelligen.