TEAM

FindyourBike is een start-up en werkt momenteel nog met een klein team. Gezien de ambities en verwachtingen zal dit team snel groeien en een steeds grotere samenstelling van online specialisten vormen.   

Nick Rossou studeerde aan de Hogeschool Avans te Breda Commerciële Economie en behaalde vervolgens zijn Master Marketing Management aan de Universiteit van Tilburg.

Na zijn studie heeft hij een internship gelopen bij Tristar Europe en is daaropvolgend een vast dienstverband gestart op de sales afdeling om daar e-commerce te ontwikkelen. Tristar werd uiteindelijk Smartwares Group, een internationale handelsorganisatie met diverse bedrijfstakken. Met zijn specialisme en passie voor online heeft Nick voor diverse merken binnen de Smartwares Group het e-commerce kanaal mede ontwikkeld en laten groeien. Na een periode van  6,5 jaar koos Nick voor een uitdaging in een geheel andere Branche om daar het e-commerce kanaal te ontwikkelen. De rode draad door Nick zijn gehele carrière is dan ook E-commerce en Nick heeft hier zijn specialisme van gemaakt.  

Echter bleef Nick ervan dromen om ooit al zijn e-commerce kennis en ervaring te gaan gebruiken om zijn eigen E-commerce platform op te zetten en te leiden. Zowel Wout Jan als Arnold wisten van deze droom en besloten om Nick deze kans te bieden. Zij speelden met een idee om een online marktplaats voor sportieve fietsen te lanceren en vroegen Nick om dit platform te ontwikkelen en het bedrijf FindyourBike te gaan leiden.

 

.