Mcart wordt onderdeel van Signpres Group

Mcart kondigt een belangrijke verandering aan in haar directie en sluit zich aan bij Signpres Group. Twee bekende gezichten bij Mcart; Frank van der Ploeg en Richard de Koning die al jaren als managers betrokken waren, treden daarbij toe tot de directie en worden tevens mede-eigenaar. Mcart wordt door middel van deze overname onderdeel van de Signpres Group, een initiatief van Mark Bos en investeringsmaatschappij Findyour Equity Partners.

Waar Mcart ooit begon als reclameafdeling van een schildersbedrijf is het bedrijf tegenwoordig uitgegroeid tot een toonaangevende zelf producerende signmaker die sinds 2016 gevestigd is in Alblasserdam. Het bedrijf heeft een specialisatie ontwikkeld als partner voor architecten, projectinrichters, herhuisvesters en projectontwikkelaars en heeft daarbij een indrukwekkende groei doorgemaakt. Inmiddels werken er dagelijks ruim 20 mensen aan de mooiste projecten in Nederland, maar ook in de rest van Europa.

Het team bij Mcart streeft naar 100% klanttevredenheid en heeft bewezen vakmanschap op hoog niveau te beheersen. Het uitdragen van een sterke visuele identiteit wordt steeds belangrijker om de aandacht van de klant vast te houden, maar ook om medewerkers te binden aan een bedrijf. Om de groeipotentie van Mcart verder te benutten en ambitieuze doelen te realiseren, heeft de huidige directie besloten het bedrijf te verkopen aan Signpres Group. Hierbij ontstond tevens de mogelijkheid voor Richard de Koning en Frank van der Ploeg om mede-eigenaar te worden doormiddel van een management buy-in.

Voormalig eigenaar Peter Wolff vertelt; “Ik ben op zoek gegaan naar de juiste partner die de groei van het bedrijf zou kunnen voortzetten. De ambities van de recent opgerichte Signpres Group paste daar perfect bij waardoor er al snel een klik ontstond. Samen met het Mcart-team, onder leiding van Frank van der Ploeg en Richard de Koning, kan Mcart nu doorgroeien en kan ik het met een gerust hart overdragen. Natuurlijk blijf ik de komende tijd nog wel betrokken om voor een goede overdracht te zorgen.” “Mcart is een zeer welkome aanvulling binnen de Signpres Group. Onze ambitie is om door middel van diverse overnames een one-stop-shop en marktleider te worden op het gebied van presenteerartikelen en binnen- en buitenreclame. Hierdoor zijn we voortdurend op zoek naar interessante add-ons voor de Signpres Group.” Aldus; Mark Bos – CEO van Signpres Group.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *