Overname MV kantoor door Findyourgroup

Findyourgroup, met in de kantoorinrichtingsbranche reeds diverse bekende namen als Officetopper.com en Backshop, kondigt met enthousiasme de overname aan van MV kantoor in Zeist. Deze strategische acquisitie stelt het bedrijf in staat om zowel online klanten via Officetopper te bedienen, ergonomische expertise via Backshop en klanten met specifieke projectinrichting vraagstukken via MV kantoor. Findyourgroup is verheugd dat Erik Broeders, voormalig eigenaar van Officetopper, dit nieuwe avontuur mee aangaat. MV kantoor wordt verkocht door Hilde de Bree, die blij is dat haar bedrijf in goede handen komt en dat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd blijft.

MV Kantoor is al 35 jaar een aanbieder van complete projectinrichtingen. Ze richten zich op zowel kleine als grote bedrijven, scholen en andere instellingen. Het bedrijf heeft een solide reputatie opgebouwd als specialist in kantoorprojectinrichting.

Hilde de Bree, oud eigenaar, was opzoek naar een geschikte overnamekandidaat.  Al snel bleek er een klik met Findyourgroup en Erik Broeders. Hij zal na de acquisitie verantwoordelijk worden voor MV kantoor. Met deze acquisitie wil Findyourgroup zijn marktaandeel vergroten en hun klantenbestand verder uitbreiden. Door de samenvoeging van de expertise kunnen klanten nu nog beter bediend worden waarbij alle bedrijven hun eigen focus houden.

Erik Broeders, eerder ook eigenaar van turn-key projectinrichtingsbedrijf CEKA Nederland, kijkt uit naar de mogelijkheid om zich te focussen op kantoorprojectinrichting en te werken met een klein, toegewijd team. Hij is ervan overtuigd dat deze samenwerking nieuwe kansen en groei zal brengen. Erik Broeders: “Ik ben verheugd om samen met Findyourgroup en MV kantoor dit nieuwe hoofdstuk aan te gaan. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een nog breder scala aan klanten bedienen en hen voorzien van hoogwaardige oplossingen op het gebied van kantoorinrichting.

Hilde de Bree, de voormalige eigenaar van MV kantoor, is blij dat haar bedrijf nu deel uitmaakt van Findyourgroup en Officetopper. Ze is ervan overtuigd dat de combinatie van hun expertise en middelen MV kantoor in staat zal stellen om haar klanten nog beter van dienst te zijn en hun projectinrichtingsbehoeften optimaal te vervullen.

Wout Jan Wessels Boer, van Findyourgroup, benadrukt het belang van deze overname voor de groeistrategie van het bedrijf. Hij verklaart: “Door de overname van MV kantoor versterken we onze positie in de markt en vergroten we onze capaciteit om aan de behoeften van klanten te voldoen. We zijn verheugd om ons dienstenaanbod verder uit te breiden en een breder scala aan klanten te bedienen.”

Met de overname van MV kantoor zet Findyourgroup zijn ambitie voort om een toonaangevende speler te worden op het gebied van kantoorwerkplekken. Ze blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige oplossingen en uitstekende service aan hun klanten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

MV kantoor
Erik Broeders
Oude Arnhemseweg 23
3702 BA Zeist
+31 (0)6-28775347

Findyour Equity Partners B.V.
Wout Jan Wessels Boer
Minervum 7243
4817 ZJ Breda
+31 (0)6-51949008

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *